De allerbeste links in handige rubrieken
Het meest compacte voertuig op de markt! De Biro is een geheel elektrisch voertuig met kleine afmetingen en geweldige prestaties! Hij is veel kleiner dan gewone stadsauto. De Biro is milieuvriendelijk, zonder schadelijke uitstoot Eenvoudig parkeren! 5 Biro's passen op 1 normale parkeerplaats.
Elektrische scooters webshop van eFruscio
Naast de scooters vindt u ook motorscooters van Kymco. Kijk dus snel op onze website voor een groot aanbod van diverse scooters!
Wat is er fijner om op een zonnige dag lekker met je haren in de wind door het Nederlandse landschap te toeren? Op een scooter van scooter-zaak.nl kunt u deze droom waarmaken. Ook in de binnenstad is een scooter een ideaal vervoersmiddel. Zo bent u zeer snel op de plek van bestemming, betaald u geen parkeerkosten en ook geen wegenbelasting. Het verbruik van de scooter is ook zeer laag, tot een minimum van 1 liter op 35 kilometer. Dat is drie keer zuiniger dan een gemiddelde auto!
Scooter kopen? | Gratis verzending | Vandaag bestellen is vandaag verzonden
PractiComfort levert scootmobielen voor senioren. Met een scootmobiel kan een ieder die minder mobiel is zelfstandig de deur uit. Een scootmobiel kan worden vervoerd in de achterbak van een auto. Hierdoor kunt u overal mobiel zijn. Er zijn verschillende modellen scootmobielen: vaste scootmobielen, 3-wiel scootmobielen en 4-wiel scootmobielen. PractiComfort levert ook andere producten voor senioren: trapliften, instapbaden, relaxfauteuils, sta-op-fauteuils en badliften.