De allerbeste links in handige rubrieken
Overzicht van de beschikbare digitale fotocamera's van Canon.
Hier kunt u gemakkelijk en snel een voor u geschikte dashcam bestellen. Een dashcam is een camera voor in uw auto. Dashboard camera's zijn een stuk kleiner dan normale camera's. Hierdoor nemen ze niet veel plek in als ze geplaatst worden op de voorruit of op het dashboard. De dashcams zijn makkelijk te plaatsen, bij elke dashcam wordt een ophang systeem geleverd met een zuignap. Daarnaast wordt bij elke dashcam standaard een autolader en een usb kabel meegeleverd.
Wij bieden naast standaard dome camera's ook modellen met bewegingsdetectie of microfoon aan. Voor 22:00 besteld, morgen in huis en gratis verzending vanaf €50,-.
Fabrikant van digitale fotocamera's.
Online uw foto´s aanpassen kan zonder een programma te moeten installeren. Gebruik gratis de online tools
Een jubileum is een feestje waard. 10 jaar getrouwd, 25 jaar samen of zelfs de verjaardag van je 50 jarige moeder. Fototune zet het op de foto. Fotografie in Friesland.
Fabrikant van o.a. camcorders.
Fabrikant van o.a. fotocamera's.
Gemakkelijk de link vinden van oude en actuele webmail aanbieders doe je op onze website
Mijn naam is Sandra Gielesen en ik fotografeer mensen tijdens belangrijke momenten in hun leven. Met mijn foto's laat ik bijzondere momenten herbeleven en ontstaan waardevolle herinneringen. Mijn fotografiestijl laat zich omschrijven als ongedwongen en spontaan, waarbij mensen niet het gevoel hebben te moeten poseren.