De allerbeste links in handige rubrieken
Alles over koken, eten en drinken. Een team van 12 culinaire journalisten houd je iedere week op de hoogte van alle culinaire trends & ontwikkelingen, weetjes & feiten.
Kefir is de verzamelnaam voor de probiotica melkkefir en waterkefir. kefirdrank is voedzaam, draagt het bij aan een gezond immuunsysteem.
Lekkere en makkelijke recepten voor kinderen.
De supermarkten liggen er vol mee: kiloknallers uit de vee-industrie. Melk goedkoper dan bronwater, kip goedkoper dan kattenvoer. Dan kun je wel bedenken dat de dieren een rotleven hadden. Vind je dierenwelzijn belangrijk? Bekijk dan de site er staan veel lekkere vegetarische recepten.
een website voor zelfgemaakte recepten voor fruit en groente voor een heerlijke shake met tips en weetjes over het afvallen.
De lekkerste en gezondste smoothie recepten vind je op http://www.smoothie.nl, het sociale netwerk voor smoothies.
Tiramisu is een makkelijk te maken nagerecht, waarbij je niets hoeft te bakken of te koken. In de jaren 70 is tiramisu populair geworden en tegenwoordig is dit ook een populair dessert in Nederland. Recepttiramisu.nl staat vol informatie over tiramisu. Je vind hier het originele recept maar ook alternatieve recepten. Daarnaast vind je informatie over de oorsprong van dit heerlijke dessert, de betekenis van zijn grappige naam en bijna iedere week weer nieuwe en unieke recepten.