De allerbeste links in handige rubrieken
Bij Bergman Clinics brengen we hoogwaardige, gespecialiseerde medische zorg binnen bereik van iedereen. In een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor úw wensen. Een team van ervaren medisch specialisten en vriendelijk verplegend personeel staat voor u klaar.
Op DNA-test.nl kun je DNA testen, waaronder een vaderschapstest, bestellen.
FlexiCura BV is een thuiszorgleverancier dat is opgericht in 1998. Bij FlexiCura werken ongeveer 320 vakkundige mensen. Zij bieden u een geïntegreerde zorg- en dienstverlening die het mogelijk maakt voor u om thuis te blijven wonen. FlexiCura onderscheidt zich als professionele zorgverlener door op flexibele wijze kwalitatieve zorg te leveren waarbij een persoonlijke en duurzame relatie met de cliënt voorop staat.
Veel informatie over fysiotherapie en een zoekmachine om fysiotherapeuten te vinden.
Fysiotherapiepraktijk met specialisme in sportfysiotherapie, manuele therapie, mckenzie methode, voetreflexzonetherapie
Met haar leden wil GGZ Nederland in de ggz-sector bewerkstelligen dat verandering en innovatie leiden tot het leveren van steeds betere zorg.
Al sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. Kom eens kennismaken met dit unieke systeem en geef je huid een nieuwe kans. De hannah huidcoaches geven je handige tips en adviezen voor het verbeteren van de huid. Zo kun je ook thuis de huid structureel onderhouden. Hannah heeft inmiddels tal van innovatieve producten ontwikkelt die de beschadigde huid weer in balans te brengen. Geef je huid een nieuwe kans en stap eens binnen in een van onze schoonheidssalons.
Bent u op zoek naar een ervaren tandarts voor al uw tandproblemen? Dan bent u bij TandartsZorg aan het juiste adres. Onze tandartsen werken in een hypermoderne tandartspraktijk en voeren alle voorkomende tandartsbehandelingen uit. Dit betreft zowel cosmetische tandheelkunde als restauratieve tandheelkunde.
Faceland is een botox kliniek, gelegen centraal in Nederland. Botox behandelingen zijn het goedkoopst per zone bij Faceland. Door de jarenlange ervaring en expertise bent u bij Faceland op het juiste adres.
Vision Ooglaseren (in Amsterdam en Rotterdam) biedt u de meest veilige manier van ooglaseren aan uitgevoerd door de meest ervaren ooglaserteams van Nederland. Overtuig uzelf hiervan en maak een afspraak voor een uitgebreid ooglaser vooronderzoek. Ervaar de gastvrijheid en deskundigheid in de oogkliniek en kom er direct achter of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Het aantal plaatsen voor het uitgebreid vooronderzoek is helaas beperkt.