De allerbeste links in handige rubrieken
Meride is een eigentijds bedrijf. Met toegewijde vakmensen zorgen wij tot in de details voor alle aspecten van de uitvaart. Waar het bij ons om draait, is inzet, ervaring, zorg, betrokkenheid, vakmanschap en bovenal de kunst om u zowel adequaat als met gevoel bij te staan.
Meride ondersteunt u in alle facetten die bij goede uitvaartzorg komen kijken. U wordt bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Of het nu gaat om een eenvoudige uitvaart, een eco-uitvaart of een exclusieve uitvaart, bij Meride is het in goede en vakbekwame handen. Wij adviseren en u beslist. Meride heeft geen leden en verkoopt geen uitvaartverzekeringen, wij houden ons bij onze leest: Het naar uw wens verzorgen van een uitvaart.
Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling door Mindfulness. Leef in het hier een nu met een niet-oordelende aandacht. Persoonlijke begeleiding en mindfulness training worden gegeven door Brunhilde Denoodt en in samenwerking met Itam.
Praktijk voor Vingerreflexologie, voetreflextherapie, Reiki, Touch for Health, Hot Stone massage en spirituele counseling.
Het neuscorrectie-forum is onderdeel van Healthy Advertising en bied een makkelijk platform voor uitwisseling van ervaringen onderling. Ook is er een specialist aanwezig om alle overgebleven vragen professioneel te beantwoorden.
nipb2012 - alles over gezondheid. Website in ontwikkeling met alle informatie over uw gezondheid
Nouveau Contour is uw partner als het gaat om het leveren van permanente make-up. Nouveau Contour is de fabrikant als het gaat om professionele micropogimentatie.
Online lenzen bestel je snel en eenvoudig bij LensOptiek. Dit is de online specialist wanneer het gaat om contactlenzen. Alles altijd op voorraad en dus kunt u snel de lenzen thuis verwachten.
Masseur komt met behandeltafel aan huis en geeft diverse soorten massage voor ontspanning. Dagelijks reserveren van 10.00 tot 22.00 uur.
Ooglasertrefpunt geeft onafhankelijke informatie over ooglaseren en veilige alternatieven. Op onze website vindt u : - 56 ooglaserklinieken met 2620 beoordelingen - 19.300 forumberichten - 516 ervaringsverhalen - 37 filmpjes - Uitgebreide informatie over ooglaseren