De allerbeste links in handige rubrieken
AA (1)
BB (2)
DD (1)
FF (1)
JJ (1)
TT (1)
UU (1)
Bruiloft band allround coverband Nightwind. De coverband uit Brabant met saxofonist, dj en een blazerssectie. De feestband die u kunt boeken als trio of als xxl coverband met 10 muzikanten incl. dj een percussionist, saxofonist en blazerssectie. De nieuwst top40 hits, dans en feest muziek maar ook Nederlandstalige muziek zitten in ons repertoire. Coverband Nightwind uw partyband.
Onder aanvoering van twee fantastische zangeressen brengt bruiloft coverband KiNK de bekendste Engelse en Nederlandstalige meezingers, dance-, disco- en rock knallers en zelfs de vetste "house" van toen en nu, inclusief de meest recente hits uit de huidige hitlijsten. Vandaag een hit op de radio, morgen door coverband KiNK live gespeeld. Met een weergaloze sound, professioneel licht ,zet feestband KiNK in heel Nederland elke zaal, feesttent, bruiloft op zijn kop.
CD Persen bij Rabbitduplicators. Bij grotere aantallen is het voordeliger om een cd te laten persen. Met of zonder cd drukwerk en verpakking, van enkele tot duizenden stuks.
Duo Close 2 You bestaat uit een zangeres en toetsenist die naast een commercieel repertoire ook speciale sets spelen met Spaanstalige nummers.
Coverband Volgende X Beter is dé allround coverband, bestaande uit jongens die hun sporen al dik verdiend hebben in de muziekwereld. De 5-mans feestband entertaint het publiek met 'hart & ziel' en zorgt daarmee dat elk optreden een mega succes wordt.
De pianist Nol van Beek is een ervaren pianist met een zeer brede muzikale belangstelling.