De allerbeste links in handige rubrieken
De elektrische keuring van het gebouw welk verkocht of verbouwd wordt is dus niet te verwaarlozen. Bij de verkoop moet het certificaat aan de notaris worden getoond, verzekeringen achten het hoofd noodzakelijk en het leven van mensen en het behoud van de woning kunnen ervan afhangen.
De werkzaamheden bestrijken een breed spectrum op het gebied van baggerwerken en groenvoorzieningen, het aanleggen en onderhouden van bermen, watergangen, gazons, beschoeiingen, beplantingen en bomen, het rooien en snoeien van bomen en grondwerken. Ook het leveren en aanbrengen van diverse soorten afrasteringen, beschoeiingen en damwand worden door het bedrijf uitgevoerd.
De Wit Aggregaten is al meer dan 30 jaar specialist in de verkoop en verhuur van aggregaten en randapparatuur. Het overgrote deel van de aggregaten die verkocht en verhuurd worden zijn door ons zelf gebouwd. Daarbij worden drie technische specialismen geïntegreerd: motortechniek, elektrotechniek en constructie
Vergelijk je dierenverzekering op de belangrijkste punten
Extremesurvival.nl is het survival-, prep- en bushcraftplatform van Nederland. Met meer dan 1000 gratis tips en informatieve artikelen hebben we alles voor de natuurliefhebber, survivalist, militair en prepper. Of het nu een outdooractiviteit of een extreme vakantie is, we hebben ze vanuit geheel Nederland verzameld en beoordeeld.
iQnu.nl voor iedereen die meer wil weten over ondernemen, gezondheid, studietips, weetjes en feitjes en wetenschap
Mrs Meer informatie
Energy performance certificate (epc) for sale / rent The energy expert delivers it at the lowest rates. Energy Performance Certificate now obliged by selling and renting property. Fast and expert handling. Energy Expert recognized by VEA (Flemish Energy Agency).
Overal om je heen vind je percentages. Zeker op aanbiedingen in winkels of op internet. Soms is het niet direct duidelijk hoeveel je nou daadwerkelijk hebt bespaard. Daarom is het handig deze tool te gebruiken om snel te zien om hoeveel geld het nu werkelijk gaat en of de aanbieding wel zo goed is als eerst bedacht. Ook kun je op deze website een deel van het geheel berekenen.
Rovince is een nederlandse fabrikant en leverancier van Anti-teek kleding. Door deze kleding kun je niet gebeten worden door een teek, en ontloop je de Ziekte van Lyme. Handig, als u veel in de natuur bent.