De allerbeste links in handige rubrieken
U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een nieuwe Chevrolet of een geselecteerde occasion, ook voor reparatie, onderhoud en schadeherstel aan uw auto staan wij uiteraard voor u klaar.
Wij hebben een webshop met dakdragers voor elke auto. Wij hebben verschillende soorten dakdragers waaronder stalen en aluminium. Het is hartstikke simpel om online uw dakdragers te bestellen, wij hebben bij elk product een duidelijke omschrijving zodat u altijd het juiste besteld. Daarnaast heeft u de dragers de volgende dag al in huis wanneer u voor 15u besteld. Wanneer u er niet helemaal uit komt om de dakdragers te bestellen kunt u altijd 1 van onze medewerkers bellen.
Frankrijk heeft u zoveel te bieden. In welke streek u ook neerkomt, of dit nu in noord frankrijk is of in zuid frankrijk, elke streek heeft zijn charmes. Frankrijk is een bourgondies land waar je ‘ochtends heerlijk kunt geniet van vers fruit, stokbrood en een heerlijk croissantje. Frankrijk is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Jaarlijks maken miljoenen mensen de tocht (veelal met de auto) richting Frankrijk.