De allerbeste links in handige rubrieken
Om meer kans te hebben bij het behalen van je diploma is bijles soms noodzakelijk. Ben je goed in wiskunde, maar wat minder goed in Engels? Dan is het verstandig om bijles te nemen in Engels. Bijles is handig omdat persoonlijke begeleiding de leerstof makkelijker kan uitleggen dan een docent in een volle klas. Persoonlijke vragen kun je stellen tijdens de bijles. Ook voor de verplichte reken en taal toetsen is bijles mogelijk. After's Cool verzorgt bijles voor elk vak.
Leer een taal in het land waar die taal wordt gesproken. Mogelijkheden o.a. in Londen, Bristol, Newcastle, Brighton, Oxford, Cambridge, Bournemouth.
Engels leren in hartje Londen vlakbij Oxford Street. Verbeter je Engels met hulp van professionele docenten. Verkeer een aantal weken in een internationaal gezelschap, waar Engels de voertaal is. Zeer effectief. Neem een kijkje op www.taalinpraktijk.nl
Cursussen Engels in Bournemouth, Zuid-Engeland. Mooie stad, beroemde badplaats, gezegend met een mild klimaat. Neem eens een kijkje bij Bournemouth School of English en bij www.taalinpraktijk.nl
19 augustus2013 start er in Lecco ( Como meer ) een cursus Italiaans voor beginners. De cursus duurt 4 weken, maar je kunt ook later beginnen of eerder stoppen. Geniet van deze mooie Italiaanse omgeving, het heerlijke weer en de cursus Italiaans. Stuur een mailtje voor inlichtingen of brochure. prijzen van de scholen, zijn ok de prijzen van Taal in praktijk.
Leer een taal in het land waar die taal wordt gesproken. Vele mogelijkheden om Engels ,Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Portugees, Chinees of Arabisch te leren. Voor beginners en gevorderden, individueel of in groepsverband.
Taal in praktijk vertegenwoordigt een tiental taalscholen in Londen. Scholen in hartje Londen, maar ook in levendige buitenwijken. Voor volwassenen en jongeren. Voor groep of individu. Beginner of gevorderde. Je kunt vrijwel iedere maandag beginnen. Neem een kijkje op www.taalinpraktijk.nl
V-Kam Education® is sinds 2001 actief als opleidingsinstituut in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid.