De allerbeste links in handige rubrieken
Advocatenkantoor Alliantie in Breda biedt betaalbare rechtshulp aan particulieren. Onze advocaten zijn onder meer gespecialiseerd in personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Bij Alliantie weet u altijd wie er voor u werkt en zijn de advocaten makkelijk en direct benaderbaar. Ons advocatenkantoor in Breda behandelt (nagenoeg) alle soorten zaken.
Een ieder die onze hulp inroept proberen wij te helpen. Ons kantoor richt zich in het bijzonder op het oplossen van geschillen en het verstrekken van adviezen.
Minerva Counseling en Mediation is een vrijgevestigde counselings- en mediation praktijk voor jongeren en volwassenen met problemen op het gebied van relaties, te weinig zelfvertrouwen, problemen op het werk, stressproblemen of voor begeleiding bij grote veranderingen in het leven zoals verlieservaringen, puberteit, de overgang/menopauze, relatieproblemen, angsten of depressie.
Als ondernemer moet je ook zorgen dat alles juridisch op orde is! Het is verstandig om uw algemene voorwaarden door een specialist te laten opstellen of toetsen. Via de offerte pagina kunt u uw wensen aangeven voor een maatwerk offerte. Na verzending van uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte van maximaal 3 aanbieders.
Adviesbureau met kennis van vastgoed en notariële zaken. Gratis second opnions van notariële akten. Deskundige bijstand bij voorgenomen executie door de bank, burenrechtproblemen en verjaring. Gratis beantwoording van korte vragen via onze website.