De allerbeste links in handige rubrieken
Met het kunstgras van GJ Floors kunt u heerlijk genieten van uw tuin, sport- of speelveld, zonder u te hoeven storen aan gele plekken, onkruid of gras dat gemaaid moet worden.
Overzicht van de vijf beste crosstrainers van dit moment en de aandachtspunten waar je zeker op moet letten bij de aankoop van een crosstrainer!
De Arhanta Yoga Ashrams in India en Nederland organiseren internationaal erkende yoga teacher trainings / yoga docentenopleidingen. Aan het einde van de intensieve hatha yoga cursus ontvangen de deelnemers een internationaal erkend certificaat.
De Arhanta Yoga Ashram in Nederland en de Arhanta Yoga Ashram in India organiseren internationaal erkende yoga teacher training courses / yoga docentenopleidingen, yoga vakanties en yoga retraites. De cursussen zijn inclusief verblijf in de Ashram.
Hengelsportvereniging de Zwarte Boei is een kleine visclub, waarbij het doel word nagestreefd dat iedereen ongeacht leeftijd, handicap of afkomst zo lang mogelijk op eigen kracht in wedstrijdverband moet kunnen vissen.
Bekijk en vergelijk Hot Yoga studio's in Nederland. Lees het laatste bikram nieuws, bekijk contactinformatie, acties & promoties.
Online schaken tegen de computer doe je gratis en eenvoudig op schakentegencomputer.nl. Op deze website kun je schaken tegen computers van verschillende moeilijkheid. De schaakcomputer is snel, slim en van elke computer online te bereiken. Je hebt dus geen software meer nodig, je kunt altijd gemakkelijk een potje schaken tegen de computer, online op schakentegencomputer.nl.
Op deze site vindt u alle informatie over het alombekende vernuftige apparaat, de Powerball welke zowel veel voor sport danwel in de medische en muziek wereld veel word gebruikt. U vindt hier een verzameling van verkopers, oefeningen, NSD, gyroscoop en nog veel meer. Voor iedereen die geinteresseerd is in Powerballs kan deze handige site enorm van pas komen.
Rebounding is een informatieve website over de nieuwe rage in de fitness wereld; Jump Up! Op Rebounding.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om zelf bezig te gaan met deze nieuwe tak in de fitness wereld.
Schaken tegen de computer op jouw eigen niveau: makkelijk, gemiddeld of moeilijk. Speel meteen een spelletje schaak.