De allerbeste links in handige rubrieken
Op deze website kunt u alle alles in 1 pakketten met elkaar vergelijken. Denk hierbij aan Ziggo, KPN, Vodafone, Telfort, Tele2, etc.
Met bijna 70 jaar ervaring in meet- en regeltechniek voor de beheersing van gas- en vloeistofstromen behoort Bürkert wereldwijd tot één van de meest vooraanstaande en vooruitstrevende producenten.
Onze aangesloten callcenters beschikken over uitstekende trackrecords met bewezen succes in verschillende branches. Alleen de beste zijn voor u geselecteerd, u bent verzekerd van succes!
Het goede adres voor aankoop én bedrijfszeker onderhoud voor uw koel-, vries- en airconditioninginstallaties.
De Verkoop Firma is een gespecialiseerd outbound business to business callcenter en is gevestigd in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Onze belofte is dat wij de afsprakengarantie voor uw bedrijf zijn. Ons B2B callcenter garandeert kwalitatieve afspraken met de voor u interessante bedrijven en zorgen zo voor een omzetverhoging.
Bent u op zoek naar een specialist in hijsmiddelen, dan bent u bij Hijswinkel aan het juiste adres. Wij bieden u hijsmiddelen zoals o.a. takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagen, evenaars, staalkabel, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen
GSM team biedt reparaties van smartphones en tablets/ipads aan. Gevestigd in Enschede en koopt oude telefoons in en verkoopt nieuwe telefoons en abonnementen.
Trendy accessoires en gadgets voor de mobiele telefoon. Wij zijn een webshop met een uitgebreid assortiment aan producten voor merken zoals Apple, Blackberry, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung en Sony. Zoekt u een accu, hoes, case, lader of screenprotector? Bij ons bent u aan het goede adres!
Bent u in bezit van een iPhone en moet deze gerepareerd worden? Dan bent u bij iReparatieservice.nl in Rotterdam aan het juiste adres! Onze monteurs verzorgen uw iPhone reparatie in Rotterdam tegen een zeer aantrekkelijke prijs en dat terwijl u wacht!