De allerbeste links in handige rubrieken
MF horeca personeelsdiensten is de expert op het gebied van horeca payroll, uitzenden en werving & selectie. Met jarenlange ervaring een betrouwbare partner!
Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren. Ons credo "Perfectie voor een tevreden klant" houden wij hoog in het vaandel. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen alles doen om degemaakte afspraken volledig na te komen en een tevreden klant van zijn geslaagde project te laten genieten.
Alle informatie over hoe jij (gratis) online geld kunt verdienen. De betrouwbare programma's en producten zijn al uitgezocht, zodat dit je veel onnodig werk bespaard.
Oskam is in 1980 gestart door de huidige eigenaar Adrie Oskam. Oskam is een Timmer- en stucadoors bedrijf dat een sterke groei heeft doorgemaakt door de afgelopen jaren heen. Door onze ervaring en service hebben we een goede naam opgebouwd. Doordat we hoge kwaliteitseisen stellen in zowel werkwijze als eindproduct, hebben we een hoge tevredenheid bij de klant, wat natuurlijk een van de belangrijkste aspecten is in deze branche.
DIRECT Payrolling is een landelijk bedrijf gespecialiseerd in het leveren van payroll services. Wij zijn gevestigd in Arnhem en maken onderdeel uit van de DIRECT Service Groep. DIRECT Payrolling levert oplossingen op maat als het gaat om tijdelijke of vaste arbeidskrachten. Voor elke branche bieden wij een passende oplossing. Dankzij onze ervaring in dit vakgebied, hebben we alle processen efficiënt en zorgvuldig ingericht. Hiermee bieden we u 100% zekerheid dat uw personeel in goede handen is.
De innovatieve vloerafwerking van PVC klikvloeren Benelux zijn universeel inzetbaar voor alle horecagelegenheden, bedrijfsruimten, werkplaatsen en vele andere toepassingen.
Groeneveld Riooltechniek B.V. bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Groeneveld B.V. is uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. Sinds 2000 heeft Groeneveld zich in Werkendam gevestigd onder de naam Groeneveld Riooltechniek B.V. In 2002 kwam hier Groeneveld Industriële Reiniging B.V bij. Als laatste is er in 2011 Groeneveld Relinen/Renovatie B.V. aan toegevoegd.
Payroll kan een enorme besparing opleveren. Voert u zelf de administratie dan heeft u kosten van de accountant, arbodienst, verzekering, het pensioenfonds, etc. Omdat een payroll bureau deze zaken centraal regelt, betaal u per saldo veel minder.
De bouw- of verbouwwerkzaamheden worden bij ons altijd gecoördineerd door één persoon, waardoor de communicatielijnen voor iedereen helder zijn en uw wensen tijdig kenbaar kunt maken. Hierdoor kunnen wij tijdens het project snel schakelen en continu inspelen op de omstandigheden.
Telesales Direct is sinds 1992 al actief als telemarketingbureau en heeft inmiddels al een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd. Het callcenter heeft een brede ervaring als het gaat om telemarketing acties en is gespecialiseerd in telefonische verkoop. Klanten werven, afspraken maken,telefonische acquisitie; Telesales Direct draait haar hand er niet voor om.