De allerbeste links in handige rubrieken
Utrechtonderneemt is een virtueel bedrijven netwerk. Een verzameling van websites van ondernemers vóór ondernemers. Utrechtonderneemt is een onderdeel van Nederlandonderneemt. De websites van Nederlandonderneemt laten bedrijven en consumenten op een aangename manier kennis maken met met lokale medeondernemers: potentiële leveranciers of afnemers.
Via Werkenthuis kun je eenvoudig en snel tot wel 24 euro per uur verdienen, gewoon van achter je PC! Kijk op http://www.werkenthuis.nl voor meer informatie.
Buro voor Fysieke Arbeid kan voor u een deskundig werkplekonderzoek uitvoeren. Dit op maat uitgevoerde werkplekonderzoek bestaat uit een helder advies over hoe u de fysieke belasting kunt verbeteren en hoe u dit kunt aanpakken in uw organisatie.
Indien u op zoek bent naar een ervaren ergocoach om de fysieke belasting bij u op de werkplek te verminderen, bent u bij Buro voor Fysieke Arbeid aan het juiste adres. Onze ergochoaches zorgen voor een gezondere werkomgeving en minder verzuim.
In Nederland zijn op dit moment zo’n 2500 werving en selectiebureaus. Hoe weet u nu welk werving- en selectiebureau het beste is en welk bureau het meest bij uw organisatie past? Daar komt u via ons snel achter.
Vindt een ZZP-er bij u in de buurt, bekijk de informatie en neem vervolgens contact op.