De allerbeste links in handige rubrieken
wij bij Slotenmaker Direct bieden een 24-7 service. Wat natuurlijk heel fijn is als er ’s nachts bij u ingebroken wordt. Het slot moet dan uiteraard zo snel mogelijk vervangen worden. Wij regelen dat direct voor u! Het hang en sluitwerk dat wij leveren is van goede kwaliteit en zorgt zeker voor inbraakpreventie. De specialisten die de sloten vervangen, repareren en plaatsen zijn goed opgeleid en weten waar ze mee bezig zijn.
Als u opzoek bent naar een slotenmaker bij u in de buurt zit u bij ons goed! Wij zijn namelijk een landelijk netwerk van slotenmakers met een 24 uurservice. Als er dus ’s nachts bij u ingebroken wordt of u sluit zichzelf per ongeluk buiten zijn wij meteen bij u, hoe laat het ook is! De sloten experts waarmee wij werken zijn erg goed in hun vak en u hoeft bij ons dus niet bang te zijn dat er iets mis gaat.
60 jaar verjaardag is dé site voor de leukste en meest persoonlijke cadeaus voor iedere 60 jaar verjaardag. Wij hebben de leukste cadeaus speciaal voor de klant overzichtelijk op een rijtje gezet!
Aad Janse Woning & Projectstoffering is gespecialiseerd in het stofferen van woningen en projecten. Naast vloerbedekking in al zijn soorten en maten behoren ook ondervloeren, zonwering en raamdecoratie in het assortiment. Bij ons bent u altijd verzekerd van een totaal oplossing!
Natuursteen wordt steeds populairder in het interieur, voornamelijk voor het gebruik van keukenwerkbladen. Met de koop van een Ikea keuken kan men nu ook kiezen voor een natuurstenen aanrechtblad. Er kan worden gekozen uit graniet, composiet, keramiek en terrazzo. Voor deze steensoorten kunnen ook vele kleuren en uitvoeringen worden gekozen voor een unieke look.
Abb-z is een algemene aannemer, schrijnwerker .
ACM Loodgieters: reparatiewerkzaamheden aan onder andere uw waterleiding, sanitair, verwarmingsinstallatie en hemelwaterafvoer zoals verstopte dakgoten. Lekkages en storingen worden door de ACM Loodgieters & onderhoud vakkundig en netjes opgelost. Wij bezitten over de modernste technieken om binnen zeer korte tijd veelal nijpende problemen op te lossen. Ook plaatsen wij nieuwe badkamers, toiletten of CV-ketels.
Addi-cool heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom-made luchtbehandeling kasten. En omdat we veel in eigen huis ontwikkelen en produceren kunnen wij klantgerichte kasten produceren.
Afvalcontainer nodig verhuurt containers voor particulieren en bedrijven door heel Nederland.
Afvalboerke is een regionaal container verhuur bedrijf met een landelijke dekking tegen de laagste tarieven.