De allerbeste links in handige rubrieken
Moet uw keuken klasse uitstralen? Bij onze handgemaakte keukens kunt u zien dat vakmanschap zich ermee heeft beziggehouden. Al onze handgemaakte keukens worden gemaakt vanuit de wensen van de klant. Door oog te hebben voor detail en ons inlevingsvermogen, zal uw handgemaakte keuken zich met klasse onderscheiden van de standaard keukens.
Uw online winkel voor keukenbladen, aanrechtbladen en werkbladen. Stel uw eigen keukenblad samen!
Een overzicht van goedkope en betaalbare keukens.
Een lekkage, het aansluiten van een keuken, een verstopte afvoer of de aanleg van een CV installatie,.. Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden. Installatiebedrijf Martina helpt U opweg en begeleid U naar het gewenste resultaat.
Ontwerp uw eigen keuken met onze KeukenCreator. Voegt u elementen toe, of haalt u het eraf: de teller houdt alles bij. U weet meteen waar u aan toe bent. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat het stipt bij u wordt afgeleverd.
Voor een spoelbak van graniet of gewoon van RVS kunt u online terecht bij Spoelbakken Winkel, een webshop gespecialiseerd in merken van Franke tot ABK.
Gespecialiseerd in het leveren van Terrazzo aanrechtbladen.
Duitse keukenspecialist in Nederland: Deventer en Lochem.
Keuken leverancier.