De allerbeste links in handige rubrieken
Of het nu gaat om een tegelterras, badkamervloer of ligbad, elke natte ondergrond brengt gevaar met zich mee, voor jong en oud. Maar voor al die plekken waar gladheid kan leiden tot pijnlijke uitglijders en valpartijen, zowel binnen als buiten, is er een eenvoudige, doeltreffende én betaalbare oplossing: Stroev antislip coating.
voor al uw houten vloeren komt u terecht bij Bax Houthandel
DEPOXY grindvloer is de grindvloeren specialist op het gebied van de verkoop, levering en applicatie van grindvloeren. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten zoals korreltapijt, siergrindvloeren en kunststof vloeren met enorme praktische en decoratieve eigenschappen.
Wij zijn gespecialiseerd in alle typen vloeren, maar ook vloerverwarming. Wij leveren tegels van diverse bekende merken.
PVC vloeren, parketvloeren, laminaat en meer: Floorbest is uw vloerenspecialist! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in vrijwel alle type vloeren. Floorbest staat voor passie voor vloeren. Wij willen dan ook graag dat u en vele anderen bij ons hun droomvloer vinden, en hier nog vele jaren van kunnen genieten. Wij verstaan ons vak, van aanschaf tot plaatsing. Wij bieden u een totaalpakket met de allerbeste nazorg en service.
GJ Floors levert topkwaliteit vloeren tegen beste prijzen. Onze vloeren verkopen wij via onze webshop en onze winkel in Genemuiden.
Beboparket in Vriezenveen levert de goedkoopste vloeren van Nederland. Gratis houten vloeren keihard de goedkoopste. Deze week hebben wij onze leegverkoop met onze vloeren aanbieding
Horboom vloeren is specialist in het aanleggen van kunststofvloeren. U bent bij ons altijd welkom en u krijgt altijd professioneel advies en de aandacht die u verdient. Bij Horboom vloeren vind u alle kunststofvloeren, van designvloer tot industriële vloeren. Onze kunststofvloeren deskundigen staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen of interesse in een offerte dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Houten vloer schuren is een perfect alternatief voor de aanschaf van een nieuwe dure vloer. Door het schuren van uw houten vloer ziet deze er weer als nieuw uit! Alle deukjes en lelijke plekjes worden bewerkt. Uw vloer wordt daarbij vakkundig afgewerkt met een naar eigen keuze eigentijdse look. Floortec komt naar u toe om uw vloer te bekijken en uw de mogelijkheden te bespreken. Neem een kijkje op onze website: www.floortec.nl
Beboparket in Vriezenveen levert de goedkoopste vloeren van Nederland. Gratis houten vloeren keihard de goedkoopste. Deze week hebben wij onze leegverkoop met onze vloeren aanbieding