De allerbeste links in handige rubrieken
Tuinbank Nederland is gespecialiseerd in de teak tuinbank.
Tuincentrumoverzicht.nl is het meest complete overzicht voor alle tuincentra's en meer in Nederland.
Diverse elektrische en op benzine werkende tuingereedschappen om het klussen in de tuin te verlichten. Bekijk hier de Prokraft en kraftech gereedschappen
Bij Van der Garde Tuinmeubelen kunnen tuinmeubelen gekocht worden, zoals loungesets. Andere tuinaccessoires zijn er ook te vinden, zoals BBQ's en parasols bijvoorbeeld.
Keramische tegels zijn gebakken tegels gemaakt van een mengsel van oa. klei, zand en kleurstof die onder hoge temperaturen worden gebakken. De uitstraling van de tuintegels wordt bepaald door de gekozen print. Bekijk de keramische tegels van KPS Delft in de showtuin of bezoek onze webwinkel om direct tuintegels te bestellen.
Complete dakgootsets online bestellen. In 5 kleuren! | Direct leverbaar | Scherpe prijs | Gratis verzending | Gratis retourneren | 10 Jaar garantie. Wij produceren sinds 1974 PVC kunststof dakgoten, afvoerbuizen en toebehoren. De dakgootsets zijn gemakkelijk zelf te installeren met bijgevoegde handleiding. Naast de dakgootsets verkopen wij ook regentonnen, compleet met deksel, kraantje en voet. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit producten afgestemd op de wensen van de klant.
Wij produceren sinds 1974 PVC kunststof dakgoten, afvoerbuizen en toebehoren. De dakgoot sets zijn gemakkelijk zelf te installeren met bijgevoegde handleiding. Naast de kunststof dakgoot sets, verkopen wij ook zinken dakgoot sets. Zinken dakgoten zijn erg mooi en duurzaam.
Welkom bij Van Rooij graszoden, kunstgras en siergrind.Is het gras bij u al groener dan de buren? Van Rooij zorgt voor een grasmat waarop uw buren jaloers zullen worden. Door een goede aanleg en voldoende nazorg ben u verzekerd van een grasveld dat zowel mooi als functioneel is of u nu kiest voor kunstgras of echt gras. Naast gras levert Van Rooij ook siergrind.
Well-Tec spa service voor onderhoud en reparaties aan alle spa merken. Ruime ervaring in spa lekkages en onderhoud aan Chinese spabaden. Well-Tec spa service is het enige bedrijf in Nederland met als hoofdtaak het oplossen van alle spa problemen en hulp bieden om een spa in topconditie te brengen en te houden. Wij zijn niet gericht op verkoop, maar enkel en alleen op ondersteuning van uw kostbaar bezit. Geholpen door leveranciers in Europa, Amerika en Canada.
Opzoek naar een windscherm in Rotterdam? Een windscherm Rotterdam kunt u hier goedkoop en op maat gemaakt aanvragen. Kijk hier voor de mogelijkheden.