De allerbeste links in handige rubrieken
ALUSYSTEMEN is een productiebedrijf en leverancier, gespecialiseerd in het leveren van bouwprofielen en zetwerk voor de bouwsector. Met ALUSYSTEMEN werkt u samen met een ervaren partner. Iemand die weet waar het in de bouw om gaat: deskundig advies, korte levertijd en een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
De slotenmakers van Beveiligingsnet staan 24uur per dag voor u klaar! Sleutel kwijt? Inbraak sporen? U wilt alle sloten van uw huis vervangen? Wij zijn snel bij u ter plaatse! Verder kunnen wij van Beveiligingsnet ook advies geven over inbraakbeveiliging. Wij zijn actief in heel Noord Nederland. Neem nu vrijblijvend contact op voor een gratis offerte op maat!
Bouwbedrijf De Hoop uit Montfoort en IJsselstein is een jonge professionele bouwmaatschappij, wij startten ons bedrijf in 2008 en in deze korte tijd heeft ons bedrijf een reputatie van zeer betrouwbare partner weten op te “bouwen” Als bouwbedrijf zijn we er ons van bewust dat het realiseren van een nieuwbouw, verbouw of renovatie voor onze opdrachtgevers vaak een belangrijke beslissing en aanzienlijke investering is. mede door onze platte organisatie kunnen wij ook nu concurrerend werken.
Dakwerk Almkerk is opgericht in 1991 zodoende , hebben wij een enorm ruime ervaring en beslaan wij met onze werkzaamheden een breed werkveld, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Zo kunnen wij u van dienst zijn bij het leveren en aanbrengen van het volgende: Dakisolatie Bitumineuze dakbedekking EPDM (soort kunststof) dakbedekking, ook bij dakgootbekleding PVC dakfolie Zinkwerk Noodafvoeren
Veel opdrachtgevers kennen De Jong als Nederlands oudste specialist op het gebied van betonboor- en zaagtechniek.
Glas Garant is uw partner wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerde glashandel of glaszetter. Wij bieden 24/7 service en zijn u van dienst voor het plaatsen van alle soorten glas zoals isolatieglas, dubbel glas en glas-in-lood.
Glas- en schilderwerken Ton de Gunst is opgericht in 1978. In eerste instantie specialiseerden wij ons in het leveren en plaatsen van vele glassoorten. Door de vraag vanuit de praktijk hebben wij in 1995 besloten om ons te specialiseren in stuc- en schilderwerkzaamheden en dit op te nemen in het bedrijf. Ook beschikken wij over een 24-uurs service ten aanzien van het glas. Dit voor zowel bedrijven, particulieren, woningbouwverengingen en verschillende VVE’S.
Met locaties in Amsterdam en Boskoop heeft Goedkopeklinker.nl duizenden vierkante meters aan oud gebakken straatstenen voor u liggen. Deze gebruikte straatstenen komen zo uit de oude binnensteden en dorpspleinen van diverse locaties in Nederland en zijn soms wel 100 jaar oud.
Haverhals Bouw Kaatsheuvel BV bv telt ongeveer 60 vakbekwame werknemers die actief zijn in de woning- en utiliteitsbouw, met zuid en midden Nederland als werkgebied. Haverhals metselwerken bv neemt projectmatig het complete metselwerk, lijmwerk, steiger montage en alle bijkomende werkzaamheden aan.
De site met goede informatie over allerhande verbouw klussen in en rond het huis.