De allerbeste links in handige rubrieken
Vervangen van dakpannen is nodig wanneer dakpannen bijvoorbeeld weggewaaid zijn of poreus zijn geworden door de tand der tijd. De dakdek gigant kan uw dakpannen zeer snel en voordelig voor u vervangen.
Informatie over de renovatie van gevels. Welke problemen kunnen zich voordoen betreffende een gevel en hoe is dit op te lossen.
Op zoek naar een goedkope schildersbedrijf? Neem een kijkje op onze site!
Cathodic Protection Advice BV is uw aanspreekpunt voor adequate kennis, inspecties en/of herstel van betonnen constructies, zoals uw vloer (o.a. Kwaaitaal en Manta), balkon, consoles, kolommen, lateien of een ander betonnen onderdeel of object.
Professionele klussers zijn vaak in no-time klaar met uw klus en besparen u bovendien de onnodige stress die vaak gepaard gaat met kluswerkzaamheden.
Bedrijfsklussen verzorgt alle mogelijke klussen voor bedrijven. Van kleine herstellingen tot elektriciteitswerken en kleine sanitair werken. Alle info staat op onze website.
In 1961 is Nedabo B.V. begonnen met het leggen van betonplaten. Nedabo B.V. mag zich met recht een specialist hierin noemen. Als één van de eerste in Nederland werd bij het profileren van de ondergrond gebruik gemaakt van een lasergestuurd egalisatieblad. Het leggen van betonplaten gebeurde met moderne vacuüminstallaties.
Op de Schilders Concurrent kunt zien wat voor werk het bedrijf precies uitvoert en wat de bijbehorende kosten zijn. Ook is er de mogelijkheid om een offerte aan te vragen die snel beantwoord zal worden zodat u snel zicht hebt op de kosten van een bepaalde klus.
Op onze website vindt u een groot aanbod van schildersbedrijven die u graag helpen.
Specialisten in onderhoud.