De allerbeste links in handige rubrieken
Ons team van stukadoor specialisten levert vakwerk. We komen na wat we beloven en leveren altijd kwaliteit tegen scherpe tarieven.
Oskam Timmerwerken en stucadoorsbedrijf houdt zich bezig met gevel stucwerk , stucwerk binnen en stucwerk buiten , gevelisolatie en gevelonderhoud maar ook alles op het gebied van timmerwerken. U moet hierbij denken aan het plaatsen of restaureren van bijvoorbeeld een nieuwe of oude dakkapel, renovatie werkzaamheden, inbraakpreventie en wandafwerking, verbouwingen, plafonds inbouwen, buitenstucwerk, gevel isolatie, vervangen van deuren maar ook het plaatsen van keukens, kozijnen en ramen.
Stukadoor in Geldrop, voor al uw stucadoorswerkzaamheden in bestaande- en nieuwbouw. Erkend leerbedrijf.
Stucadoorsbedrijf Kreijkes is dé stucadoor waar u terecht kunt voor al uw stucwerkzaamheden. Sinds 1997 verrichten wij als stucdoor diverse stukadoorswerkzaamheden op het gebied van nieuwbouw en renovatie voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Zowel uw binnen- en buitenmuren, stucen onze vakkundige stucadoors uitermate professioneel.
Stukadoor Garant heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van stukwerk. Bij ons heeft u een enorme keus uit sierpleisters en ornamenten die u kunt laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand. Van spachtelputz, rustiekputz en granol tot raapwerk. U hebt ontzettend veel keus uit allerlei kleuren. Zo past het altijd in uw woning bij het interieur.