De allerbeste links in handige rubrieken
Dynamisch Bureau zet een uitgebreid netwerk van potentiële werkgevers voor je in.
Alle voorkomende klussen in en rond huis
DIRECT Payrolling is een landelijk bedrijf gespecialiseerd in het leveren van payroll services. Wij zijn gevestigd in Arnhem en maken onderdeel uit van de DIRECT Service Groep. DIRECT Payrolling levert oplossingen op maat als het gaat om tijdelijke of vaste arbeidskrachten. Voor elke branche bieden wij een passende oplossing. Dankzij onze ervaring in dit vakgebied, hebben we alle processen efficiënt en zorgvuldig ingericht. Hiermee bieden we u 100% zekerheid dat uw personeel in goede handen is.
Payroll service
Onder het motto Snel Handig en Korrekt leveren wij dagelijks door heel Nederland vele zendingen af. Wij vervoeren van brief tot pakket, ongeacht het aantal. Alles goed geregeld vanuit ons centraal gelegen kantoor in Dronten.
Geachte beheerder, Bij deze wil ik u vragen om een linkje naar onze website op uw website te plaatsen, omdat ik vermoed dat de bezoekers van uw website mogelijk geïnteresseerd zijn in de diensten die wij bieden. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en moeite. U zou mij een groot plezier doen als u een link naar onze website wilt plaatsen. Met vriendelijke groet, Marlon Janse