De allerbeste links in handige rubrieken
Verhuurt alles wat je nodig hebt voor een feest zoals: Partytenten, statafels, buffettafels, klapstoelen, bierbanken, glaswerk en bestek.
Voet Verhuur weet wat hulpverleners, wegwerkers en andere energiegebruikers nodig hebben om hun werk goed en efficiënt te kunnen doen. Voet Verhuur is uw partner op verhuur gebied en verhuurt naast lichtmasten, verdeelkasten en aggregaten ook vele andere benodigdheden. Dat alles met de beste service en prijs.
Poffertjeskraam Huren verzorgt catering op locatie. Voor een groot of klein evenement kunt u onze professionele poffertjeskraam huren!
Verhuur van sloepen en salonboten in Amsterdam
RRBSecurity is een camerainstallatie bedrijf in de regio Rotterdam, Met camera installaties door heel de Benelux. Ons hoofdkantoor bevind zich in Barendrecht. Wij leveren camera installaties op maat, van particulieren camera systemen tot grote systemen ter omvang van tientallen soms zelfs honderden locaties. Met inmiddels 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche beschikken wij over een grote vorm van kennis over CCTV.
H&L Verhuur levert met de verhuur van tapijt en gordijnen al jarenlang een bijdrage aan het welslagen van evenementen. Bij H&L kunt u met een gerust hart uw tapijt huren. Voortgekomen uit een professionele beursorganisatie, kent H&L het vak als geen ander.
Het door ons ontwikkelde concept City & eventdressing richt zich op een zo effectief mogelijke presentatie van een evenement, waarbij zowel rekening wordt gehouden met beleving van de bezoekers en toeschouwers, als met de wensen van sponsoren en overheden.
Op Venueplaza vindt u snel de beste vergaderlocaties, borrellocaties, trouwlocaties en high-tea locaties. Ook voor de perfecte locatie voor een feest of receptie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de meeste en mooiste locaties voor u geselecteerd. Wanneer u zoek bent naar een ruimte of locatie, Venueplaza! De beste locaties op één site!