De allerbeste links in handige rubrieken
Via het landelijk netwerk van Mediator-zoeken.nl komt u direct in contact met een Mfn-registermediator in uw regio.
De nieuwste kortingscodes uit webwinkels, goedkoper winkelen met actiecodes. Koopjesbonnen kiest voordeliger online aanbiedingen voor U !
Ondernemingsrecht is het recht dat zich toespitst op ondernemingen. Het ondernemingsrecht bestaat uit zeer veel wetten en regels. Als ondernemer bent u natuurlijk niet op de hoogte van al deze wetten en regels. Bij ons kunt u advies inwinnen over alle zaken die komen kijken bij ondernemingsrecht.
Effectief, duurzaam en persoonlijk. Dat is de ongediertebestrijdingsaanpak van Lagerwey bestrijding en bescherming. Van mieren en muizen tot vliegen en wespen. Wij staan garant voor een woon- en werkomgeving die vrij is van ongedierte.
Bekijk hier het bedrijfsprofiel van Hummel Immobilien B.V., een vastgoedonderneming in Amsterdam.
De kern van payroll is het delen van werkgeverschap. U bent de feitelijk werkgever; wij zijn de juridisch werkgever. Uw medewerkers staan niet op úw payroll, maar op die van ons en zijn exclusief voor u beschikbaar. U werft en selecteert, bepaalt de arbeidsvoorwaarden, begeleidt, beoordeelt en geeft leiding. Wij regelen de juridisch-administratieve kant van het dienstverband.
Payrolling is het uitbesteden van de administratieve en juridische onderdelen van het werkgeverschap aan een payroll organisatie. Tegenwoordig zien steeds meer bedrijven in verschillende bedrijfstakken de voordelen en het gemak van payrollen.
Payroll kan een enorme besparing opleveren. Voert u zelf de administratie dan heeft u kosten van de accountant, arbodienst, verzekering, het pensioenfonds, etc. Omdat een payroll bureau deze zaken centraal regelt, betaal u per saldo veel minder.
Mupol Payrolling. Ontdek de vele voordelen van payroll, zoals inzicht in uw personeelskosten, risico verlagen en geen salarisadministratie!
We produceren geanimeerde uitlegfilmpjes voor bedrijven.