De allerbeste links in handige rubrieken
Administratiekantoor en belastingadvies gericht op het MKB en MKB+
ik help anderen mensen met behulp van mijn site om veel geld te gaan verdienen met behulp van mijn video's laat ik stap voor stap zien wat ik doe en wat zij moeten gaan doen ze moeten daarvoor wel wat geld investeren maar na 1maand tijd hebben ze hun geld al verdubbeld.
Wij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragen voor. Voor het beantwoorden van de enquetes krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per beantwoorde vraag. Het gespaarde bedrag kan men twee keer per jaar overmaken naar zichzelf, een goed doel of een vereniging. Wilt u ook lid worden van PanelWizard en geld verdienen met uw mening?
Roelof Vos is advocaat en mediator. In zijn rol van mentor geeft hij (fiscaal) advies aan startups en biedt hij zijn netwerk aan van mensen uit het bedrijfsleven die op diverse gebieden kunnen helpen.
Heeft u schulden en bent u op zoek naar schuldhulpverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schuldhulpverlening kan u of uw onderneming er weer bovenop helpen. Wij kijken grondig naar uw financiële situatie. Zo kunnen wij bepalen hoe hoog uw schulden precies zijn, wat uw vaste lasten zijn, wat uw inkomsten zijn en welk bedrag u in een bepaalde periode kunt aflossen.
Finovion is het advies- en administratiekantoor voor het MKB met altijd wel een vestiging bij u om de hoek. Elk regionale administratiekantoor biedt een groot aantal financiële diensten aan en legt de cijfers in duidelijke taal uit.