De allerbeste links in handige rubrieken
FNV Horeca is de grootste vakbond in de horecasector.
Bestel hier werkkleding, kinderkleding, t shirts, polo shirts, caps, fleece, jacks, sloven, kokaskleding en caps met borduring.
Op onze site kunt u onze producten bekijken en direct op uw offerte aanvraag plaatsen. Zo selecteert u gemakkelijk alle producten die u nodig heeft voor die speciale gelegenheid! Horecaverhuur van Breukers, net een stapje meer!
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is een organisatie die de individuele en collectieve belangen vertegenwoordigt van 20.000 horecaondernemers.
Talent ontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Met een persoonlijke benadering in de vorm van een party workshop talenten show. Beschikbaar voor diverse doelgroepen op basis van verandering van denken, praktische kennis door ervaringsdeskundige die het brengen met veel plezier. Voor elk niveau als bedrijfsfeest of als resocialisatie traject. Ingrediënten: schilderen, muziek, dans, koken en roken, wijn maken en distilleren. Totaal arrangementen voor groepen, gebracht met liefde en passie.
VVV Nederland ondersteunt en coördineert een landelijk netwerk van professionele VVV organisaties en exploiteert een uitgekiend assortiment cadeaubonnen.