Het belang van een goede pen

Al gebeurt er veel digitaal en sturen we veel e-mails, een goede pen is nog steeds onmisbaar op de meeste bureaus. Met een handgeschreven brief of notities, breng je een persoonlijke boodschap over. Ook handgeschreven notities geven meer affiniteit met hetgene wat je schrijft, waardoor het ook gemakkelijk opgenomen wordt. Ideaal tijdens vergaderingen waar je snel even wat dingen op wilt schrijven. Je wilt wel een betrouwbare pen die niet lekt en lang meegaat. Hierdoor is het aan te raden te investeren in een goede pen. Een parker is één van de bekendste merken pennen die bekend staat om het stijlvolle design en goede kwaliteit. Een parker online bestellen doe je zo. Met een keuze uit meer dan honderd verschillende pennen, vind je er altijd één die bij jouw budget en smaak past.

 

Welke verschillende pennen zijn er?

De ene pen is de andere niet. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte pen, kan je kiezen uit verschillende soorten.

 

  • De balpen: Deze is ontstaan in 1930 maar in 1950 heeft BIC het patent overgekocht en beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Deze pen de meest populaire pen die er op de markt is.
  • De vulpen: Deze pen is een tijdloze klassieker die stijl uitstraalt en een boodschap overbrengt. Je kan een vulpen kopen bij pwakkerman. Deze heb je gemakkelijk online besteld zodat je een stijlvolle vulpen zo in huis hebt.
  • De rollerbal: Deze zijn onder te verdelen in de gel- inkt pen en de vloeibare inkt pen. De maken ook gebruik van een rollerbal net zoals met de balpen, maar geven een vulpen effect.
  • De fineliner: Dit is een stift met een erg dunne tip, deze varieren van 0.05 mm tot 0.09. Naast schrijven is deze pen ook geschikt voor het maken van illustraties of tekeningen.

 

Bestel een pen voor jouzelf of als cadeau

Een kwaliteit pen bestellen is een mooi cadeau voor jouzelf, maar ook voor dierbaren. Zo geef je een origineel cadeau, wat je gemakkelijk persoonlijk kunt maken door de naam in de pen te laten graveren. Zo geef je een onbetaalbaar cadeau waar iemand lang plezier van heeft. Een vulpen kopen bij pwakkerman kan je van verschillende gerenommeerde merken zoals Montblanc of Parker. Zo kies je voor duurzame kwaliteit die je kunt zien. Wanneer je een parker online bestellen gaat, kun je kiezen uit verschillende soorten pennen die hierboven staan beschreven. Zo kies je voor de perfecte pen die bij jouw persoonlijke voorkeur en budget past. Een Parker online bestellen kan al vanaf € 12,95. Dit hoef je dus niet veel te kosten. Een Pratty Platinum vulpen kopen pwakkerman kan al vanaf € 4,95. Bestel ook direct inktcartridges erbij voor een paar euro zodat je direct aan de slag kunt.