Jacuzzi plaatsen

Ontspannen in je eigen omgeving? Dat kan als je een jacuzzi laat plaatsen. Een jacuzzi plaatsen maakt het gemakkelijk om tot rust te komen in je eigen buitenruimte. Je hoeft niet meer naar de spa, je haalt de spa naar je eigen huis. Bovendien zijn Serena Spa jacuzzi’s goed geïsoleerd. Daardoor verbruik je minder energie om het water warm te houden. Door het isolatiemateriaal blijft het water langer warm. Isolatie zorgt dat de warmte van het water beter behouden wordt. Daardoor is er geen energie nodig om het water continu warm te houden.

Dakterras, tuin of balkon

Een jacuzzi plaatsen kan overal. Het is maar net welke buitenruimte je beschikbaar hebt. Een jacuzzi dakterras is misschien de beste keuze als je die optie hebt. Een balkon heeft niet altijd genoeg ruimte voor een jacuzzi. Voor wel een dakterras als een balkon geldt dat er voldoende draagkracht nodig is om een gevuld bad te houden. Als je een tuin hebt, is dat soms de meest gemakkelijke keuze. Je kunt er ook voor kiezen om je jacuzzi in te laten graven. Uiteindelijk is de keuze natuurlijk aan jou.

Kleur kiezen

En daarbij hoort ook de kleurkeuze. Voor de buitenkant van het bad kun je uit verschillende soorten hout kiezen. Allemaal is het cederhout, maar de kleurbewerking is verschillend. Zo kun je kiezen of je een naturel houttint neemt of juist iets anders. Bijvoorbeeld een roodtint of een greywash. Het is maar net welke kleur past bij de stijl van je balkon, tuin of dakterras. Voor de badkuip kun je kiezen uit twee soorten wit. De badkuip kan in wit of marmerwit geleverd worden.