Jouw draagarmstellingen optimaal inrichten?

Draagarmstellingen zijn een efficiënte en veelzijdige oplossing voor de opslag van lange, zware of onregelmatig gevormde materialen, zoals hout, buizen, staven, platen en profielen. Ze zijn ontworpen om eenvoudig toegang te bieden tot de opgeslagen goederen en de beschikbare opslagruimte te maximaliseren. Wil jij een draagarmstelling kopen?

Zorg voor voldoende ruimte tussen de draagarmen

Een van de belangrijkste aspecten van het inrichten van jouw draagarmstellingen is het waarborgen van voldoende ruimte tussen de draagarmen. Dit zorgt voor een veilige en gemakkelijke toegang tot de opgeslagen materialen en voorkomt dat ze beschadigd raken tijdens het laden en lossen. Houd rekening met de lengte en breedte van de materialen die je wilt opslaan, evenals de grootte van de heftrucks of andere apparatuur die je gebruikt om de goederen te verplaatsen, bij het bepalen van de juiste afstand tussen de draagarmen.

Kies de juiste draagarmstelling voor jouw behoeften

Er zijn verschillende soorten draagarmstellingen beschikbaar, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste draagarmstelling voor jouw toepassing zijn de afmetingen en het gewicht van de materialen die je wilt opslaan, de beschikbare vloeroppervlakte, en de vereisten voor toegang tot de opgeslagen goederen. Je kunt kiezen uit enkelzijdige en dubbelzijdige draagarmstellingen, evenals lichte, middelzware en zware draagarmstellingen, afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Gebruik verticale ruimte optimaal

Draagarmstellingen stellen je in staat om de beschikbare verticale ruimte in jouw magazijn of opslagruimte optimaal te benutten. Door de hoogte van de stellingen aan te passen aan jouw specifieke opslagbehoeften, kun je de opslagcapaciteit van jouw ruimte maximaliseren zonder extra vloeroppervlak in beslag te nemen. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte overlaat tussen de bovenste draagarm en het plafond om veilige en gemakkelijke toegang tot de opgeslagen goederen te garanderen.