Nieuwe pen nodig?

Begeven al jouw pennen het na verloop van tijd? Het kan frustrerend zijn elke keer op zoek te gaan naar een werkende pen. Slechte kwaliteit pennen kunnen gaan lekken en vlekken veroorzaken die je niet meer uit je kleren krijgt. Daarnaast lijken de meeste balpennen ook op elkaar, waardoor ze gemakkelijk door onoplettende collega’s meegenomen kunnen worden. Iedereen kent wel een pennendief! Door in een kwaliteit pen te investeren, voorkom je deze problemen. Een pen met naam zorgt ervoor dat jouw pen altijd weer bij jou terecht komt.

 

Voordelen van een kwaliteit pen

Wanneer je voor een kwaliteit pen kiest, brengt dit vele voordelen met zich mee. Je zal direct merken dat een goede pen fijn in de hand ligt en heerlijk schrijft. Hierdoor gaat het schrijven soepeler en sneller. Daarnaast geven pennen ook een stijlvolle en zakelijke uitstraling. Niet veel mensen geven aandacht aan schrijfgerei, en begrijpen het belang niet van deze investering. Met een Parker pen van pengraveren maak je een statement wat uitdraagt dat jij verfijnd bent en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze pennen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Je hebt al een Parker pen besteld vanaf € 11,95. Deze worden gepersonaliseerd door een gravure van maximaal 2 zinnen en een eigen pennendoos. Zo heb je een persoonlijke pen die beschermd wordt zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.

 

Wat zijn de beste pennenmerken?

Naast de Parker pen, zijn er andere merken die ook erg geliefd zijn onder de kenners.

 

  • De Mont Blanc pen straalt stijl en elegantie uit. Op Wallstreet wordt deze pen ook wel de ‘Power pen’ genoemd. Iedere succesvolle zakenman zou een Montblanc pen of zijn of haar bureau moeten hebben.
  • Cross pennen van pengraveren.nl. staan bekend om hun fraaie vormgeving. De mooie pennen zijn hierdoor geliefd onder journalisten en creatievelingen. Deze pennen hebben een levenslange garantie waardoor je de pennen kosteloos kan laten repareren.
  • Waterman pennen is een merk wat erg innovatief is. Zij zijn de bedenkers van de clip op de pen. Hierdoor is de pen gemakkelijk vast te maken aan een borstzak of notitieblok. Daarnaast zien deze pennen er ook erg elegant en stijlvol uit.

 

Een kwaliteit pen voor jouzelf of als cadeau

Een pen met naam is een prachtig cadeau voor jouzelf of anderen. Door te investeren in een kwaliteitspen zorg je dat je vlekkeloos en gemakkelijk de mooiste boodschappen overbrengt. Geef een kwaliteit pen aan een jarige, of aan de getuige van een bruiloft. Zo schenk je een onbetaalbaar en uniek cadeau waar jouw dierbare een leven lang plezier van heeft. Stijlvolle pennen bestel je gemakkelijk via pengraveren.nl. Je hebt ze ook nog eens heel snel in huis!