Vacatures, werving en selectie!

Een vrijgekomen vacature, wat moet je nu doen? Natuurlijk wil je snel weer aan nieuw personeel komen, maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Hoe vind jij nu de geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature. De mensen van Ceres recruitment weten hoe moeilijk dit kan zijn en hebben daarom een bureau opgezet. Ze kunnen je helpen met het doorspreken van jouw vacature en kunnen op een eenvoudige manier gaan werven en selecteren. Op deze manier komt er alleen personeel bij jou in het bedrijf aan het werk dat voldoet aan jou wensen. Het scheelt jou een hoop tijd die jij op een ander manier kan gebruiken. Tijd is geld luidt de uitspraak, toch?

Een vacature maken

Een vacature maken doe je niet zomaar, deze moet namelijk wel aantrekkelijk zijn. Vermeld in de vacature alleen wat er echt toe doet. Ceres recruitment kan je hier goed mee op weg helpen. Ze kijken namelijk eerste naar het bedrijf en de bedrijfscultuur. Ook kunnen ze je helpen jouw bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Ceres recruitment bepaalt samen met jou de wensen van de vacature en de doelstellingen. Ceres recruitment bespreekt samen met jou ook de specifieke eisen en de wensen rondom de competenties van de geschikte kandidaat. Naar aanleiding daarvan wordt er een vacature opgesteld.

Verschillende sectoren

Bij Ceres recruitment ben je op het juiste adres voor de agri recruitment agencies, dit is namelijk een van hen belangrijkste takken. Naast agri doen ze ook nog recruitment in de volgende sectoren, akkerbouw, tuinbouw, veehouderij, food, advies en onderzoek en nog heel veel meer.

Werving

Bij wervingsbureau www.ceresrecruitment.nl kun je terecht voor al jouw wervingen. Zij helpen een zo goed mogelijk keuze te maken bij geschikte kandidaten. Op deze manier komt er heel zeker een kandidaat bij jou bedrijf die voldoet aan de wensen en de specifieke competenties. Naar een gedegen inwerkperiode kan jouw nieuwe personeelslid zelfstandig aan het werk. Een personeelslid moet natuurlijk ook binnen het team passen, Ceres recruitment houdt daarom overal rekening mee.

Zoeken naar vacatures

Ceres recruitment helpt niet alleen bij het zoeken naar personeel, maar helpt personeel ook zoeken naar een baan. Ceres recruitment benadert mensen graag persoonlijk, maar je kunt ook eenvoudig zoeken op de website naar vacatures agrarisch of in een van de andere aangeboden sectoren. Je kunt bij het vinden van de juiste vacature deze open klikken. Op deze manier kun je de vacature aandachtig doorlezen. Spreekt de vacature jou aan en past het bij jouw profiel? Dan kun je eenvoudig op de knop solliciteren klikken en de gegevens invullen. Ceres recruitment zal dan zo spoedig contact met jou opnemen om een gesprek met je te gaan plannen.

Open sollicitatie

Staat er op het moment dat je aan het zoeken bent naar een baan geen passende vacature open? Dan kun je een open sollicitatie sturen naar Ceres recruitment via de knop open sollicitatie. Ze slaan jouw gegevens op in de database en leggen contact met jou op het moment dat er een passende vacature beschikbaar is.