Volvo trekhaak laten installeren

Wil jij een Volvo trekhaak laten installeren en heb je een Volvo XC60 vanaf bouwjaar 2017? Dan ben je bij Mudde Kok Parts aan het juiste adres. Je bestelt je Volvo trekhaak XC60 in de webshop en krijgt daarbij ook de montage. Deze zul je moeten bespreken met de garage. Daarvoor neem je contact op met Mudde Kok Parts. Een Volvo trekhaak XC60 is natuurlijk speciaal ontwikkeld voor de Volvo XC60. In dit geval gaat het om deze Volvo vanaf bouwjaar 2017. Een Volvo XC60 van voor 2017 heeft een andere trekhaak nodig.

Waarom een trekhaak?

Maar wat heb je aan een trekhaak? Veel mensen gebruiken hun trekhaak vooral voor vakantie. Met een Volvo trekhaak hang je bijvoorbeeld je vouwwagen of caravan achter je Volvo XC60. Ga je helemaal niet uit kamperen? Dan kan een trekhaak nog steeds handig zijn. Je kunt bijvoorbeeld je boottrailer of paardentrailer aan de Volvo trekhaak XC60 bevestigen. Of als je vaak grote materialen vervoert of helpt met verhuizingen, kun je een aanhangwagen bevestigen met je Volvo trekhaak. Genoeg redenen dus voor een trekhaak.

Elektrisch en inklapbaar

Het voordeel van deze Volvo trekhaak is dat je hem in kunt klappen. Als je alleen in de zomer gaat kamperen, heb je de trekhaak eigenlijk alleen maar nodig in de dagen dat je met de vouwwagen of caravan achter je rijdt. Daarna en daarvoor is het vooral onhandig om een trekhaak te hebben, want je rijdt er snel mee ergens tegenaan als je niet gewend bent zo’n ding achter je auto te hebben. Gelukkig is de Volvo XC60 trekhaak ook nog elektrisch, je klapt hem dus eenvoudig in met een druk op de knop. En ook weer uit als je hem wel nodig hebt.