Chelsea Boots Sacha

Chelsea Boots Sacha

Chelsea boots; de laarsjes die overal bij passen, heerlijk lopen en super stylish zijn. De stijlvolle boots zijn niet alleen draagbaar voor vrouwen maar ook mannen houden steeds meer van deze trend! Er zijn veel verschillende soorten Chelsea boots verkrijgbaar. Van echte klassiekers tot aan trendy exemplaren met chains, gespen of lakleer. Wist je dat Chelsea boots ook als hoge laarzen worden gemaakt? Ontdek de uitgebreide collectie Chelsea boots voor mannen en vrouwen bij Sacha.

Wat zijn Chelsea boots?

De eerste Chelsea boots stammen uit het Victoriaanse tijdperk en werden vooral gedragen tijdens het paardrijden. In de jaren 60 werden de schoenen vooral bekend in de mod-scene. Mods is een afkorting voor modernisten. Het was één van de eerste mannelijke groepen die openlijk van mode hielden en hier uitgebreid over spraken. De Chelsea boots werden een nette en modieuze paar schoenen. Tegenwoordig zijn Chelsea boots niet meer weg te denken als klassiek paar schoenen. De elastieken banden aan beide zijkanten van de schoen is het populaire en herkenbare kenmerk van de Chelsea’s.

Chelsea boots voor mannen

Chelsea boots zijn enorm populair in herencollecties. Sacha heeft Chelsea’s voor mannen in leer, suède en nubuck. Suède wordt vooral als chiquer gezien en leer/nubuck geeft een stoere touch aan de outfit. Ook zijn er een aantal Chelsea boots met een iets dikkere zool. Ideaal als jij voor een edgy stijl wilt gaan. Éen ding is wel zeker: als man kan jij de trend van Chelsea boots zeker niet missen!

Chelsea boots voor vrouwen

Ook de vrouwelijke Chelsea boots zijn super stijlvol en sophisticated. Sacha heeft Chelsea boots met verschillende hak- en schachthoogtes. Ook wordt er bij de Chelsea boots voor vrouwen met verschillende kleuren gewerkt. Combineer bijvoorbeeld de lichtroze Chelsea boots met een geheel zwarte outfit voor een subtiele pop of color!