Dit moet je weten over de Kamado BBQ

Als je op zoek bent naar een nieuwe barbecue, heb je het merk Kamado vast voorbij zien komen. Los van het feit dat de Kamado barbecues er stijlvol uitzien, zijn ze ook van erg goede kwaliteit. Maar wat moet je nog meer weten voordat je een Kamado BBQ koopt? Dat lees je in dit artikel.

Over Kamado

Het merk Kamado is in Alkmaar gevestigd. De barbecues van het merk staan bekend om het opvallende hippe rode design en de stevige kwaliteit. Als je er eentje wilt aanschaffen vind je vaak een Kamado aanbieding. En het bijzondere is, dat je met de barbecues zowel kan grillen, bakken, roosteren en roken. De hele maaltijd kun je er dus op bereiden. De BBQ gemaakt van keramiek. Bovendien kun je op de deksel van de barbecue precies zijn wat de temperatuur is. Een ander merk dat bekende barbecues verkoopt met een Kamado systeem is de Big Green Egg.

Kamado soorten barbecues

In het assortiment van Kamado vind je verschillende modellen. De Kamado Joe is de meest bekende. Die is er ook in een kleine versie, de Joe Junior, en een grote versie genaamd Big Joe 2. Naast de verschillende formaten kun je ervoor kiezen om de barbecue te kopen met een stevig frame op wielen, als onderdeel van een buitenkeuken of losstaand. Wil je de barbecue op een voordelige manier aanschaffen? Maak dan gebruik van een Kamado aanbieding.

Kamado accessoires

Het leuke aan Kamado is daarnaast, dat je de barbecue eindeloos kunt uitbreiden met bijpassende accessoires. Dat is een groot voordeel van de Kamado BBQ. Van een weegschaal tot BBQ handschoenen en van een pizzasteen tot een extra grillrooster, je kunt het zo gek niet bedenken en Kamado heeft het. Alles voor de complete barbecue set dus.