Hoe ga je uit in Tilburg?

Uitgaan in Tilburg is altijd een feestje. Met de vele uitgaansmogelijkheden kan je er leuke avonden beleven. Wij hebben er nog 3 voor je bij elkaar gezocht met ook nog een handige tip.

De Lollipop

Voor de karaoke op woensdag, de Students nightout op donderdag, Crazy Friday met foute muziek, ADRENALINE op zaterdag en Nederlandstalige muziek op zondag moet je bij De Lollipop zijn.

Café Philip

In dit café van drie verdiepingen is voor ieder wel wat wils. In de kelder zit een feestcafe, op de begane grond een gezellig café waar je eventueel ook kan dansen natuurlijk en op de eerste verdieping zit een club. Dinsdag tot en met zaterdag kan je vanaf 22.00 langskomen in dit geweldige diverse café. Ook is dit café perfect voor alle soorten groepen van voetbalverenigingen tot studentenclubs aangezien er altijd wel een ruimte is die aan je wensen voldoet.

De Baret

In dit oude pand op het Piusplein is het elk weekend weer een groot feest. Ook wordt hier Maes van de tap geserveerd. Met de lekkere drankjes en gezellige muziek kan je een best gezellig avondje beleven in dit café. De naam van het café is afgeleid van de hoedenwinkel die tot 2000 in dat pand zat.

Weer naar huis

Als dan eenmaal het feest voorbij is, is het tijd om te gaan. Taxi Breda 076 kan dit voor je regelen. Deze taxiservice zorgt voor een fijne, veilige en comfortabele rit. Ook in de omgeving Tilburg.