Hoe hou je jezelf bezig in de corona crisis?

De lockdown is helaas weer een feit en we moeten onszelf weer gaan bezighouden. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen met al die tijd die ze opeens hebben en dat kan voor doodsaaie dagen zorgen. Mensen moeten zichzelf echt gaan bezighouden en dat kan wel eens moeilijk zijn. Daarom willen we je graag wat tips geven over hoe je jezelf nou het beste kan bezighouden!

Sporten

Je ziet een hype opkomen dat mensen veel gaan sporten tijdens de lockdown. Helaas zijn de sportscholen natuurlijk dicht dus je moet het op een andere manier doen en dat is allemaal thuis! Je kan daarbij als je het geld hebt wel bepaalde apparaten aanschaffen om het makkelijker te maken voor jezelf. Denk bij deze oefeningen aan grondoefeningen en aan bijvoorbeeld hardlopen. Ook kun je verschillende apps downloaden die je meenemen in een sport programma. 

Speciaal dineren

Natuurlijk zijn alle restaurants gesloten en kan je helaas niet uit eten maar waarom haal je dat niet zelf in huis dan! Bestel heerlijke sushi bij Yutakana. Zo neem je toch het restaurant gevoel een beetje in huis en voelt het bijna alsof je uit eten bent. Zo kun je het ook erg speciaal maken door de tafel netjes te dekken, een lekker wijntje erbij en een lekker muziekje op. Maak het zo uitbundig als dat je zelf wil. 

Puzzelen

Veel mensen gaan ook veel puzzelen in de corona tijd. Het mooie van puzzels is dat je volledig zelf kan kiezen hoe moeilijk je die wilt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld evenementenorganisaties die puzzles van festivals maken. Als je bijvoorbeeld een enorme hardstyle fan bent kun je nu een puzzel maken van Defqon.1! Super goede besteding van je tijd en zo ben je toch nog een beetje bij een festival. 

Cursussen

Veel mensen hebben de tijd om zichzelf te ontwikkelen en dan doen ze onder andere aan de hand van cursussen. Zo kun je allerlei soorten cursussen volgen zoals Chinees, Japans, breien, schilderen of een webshop opzetten. De keuze is enorm en er zit zeker wel iets voor jou bij.