ICT detachering voor jouw organisatie

De IT infrastructuur is voor elke organisatie belangrijk. Je werknemers hebben namelijk een systeem nodig dat goed functioneert, anders kunnen zij hun werkzaamheden niet op een efficiënte manier uitvoeren. Mis je momenteel de kennis in je huidige organisatie om een goede IT infrastructuur te onderhouden? Dan is het ICT detachering door je ICT bedrijf uit Etten-Leur een goede optie.

ICT detachering op projectbasis

Is de huidige IT infrastructuur niet op orde binnen jouw organisatie? Dan kun je ervoor kiezen om een ICT bedrijf in te schakelen op projectbasis. Dan kan de gehele IT infrastructuur op zijn poten worden gezet. Mocht je na het opzetten van de infrastructuur iemand nodig hebben die het op zijn tijd onderhoud? Dat is natuurlijk ook een optie, maar er kan natuurlijk ook voor gekozen worden om een ICT bedrijf op projectbasis in te huren, zodat je huidige IT afdeling ondersteund kan worden.

Tijdelijke ICT detachering

Heb je momenteel een medewerker die ICT binnen de organisatie verzorgd, maar is deze enkele maanden afwezig? Dan is het ook mogelijk om met ICT detachering iemand tijdelijk de werkzaamheden van jouw medewerker over te laten nemen. Zo hoef je niet iemand vast aan te nemen en kun je weer afscheid nemen zodra deze medewerker weer terug is.

Waarom kiezen voor ICT detachering

Het fijne bij detachering is dat je nergens voor lange termijn aan vast zit. Op het moment dat je tijdelijk personeel nodig hebt voor een project of plotseling grote toename in werk dan is het ICT detachering een prima oplossing. Daarbij heb je als organisatie ook geen werkgeversverplichtingen dit ligt allemaal bij het ICT bedrijf. Mocht je vaste contactpersoon onverwacht ziek zijn dan zullen zij ook direct voor een vervanger regelen.

Meer weten wat een ICT bedrijf voor je kan betekenen?

Een ICT bedrijf kan veel meer voor je betekenen dan alleen te werken op projectbasis. Denk hierbij aan het vaste onderhoud van het systeem. Dit is vooral voor de kleinere ondernemingen ideaal. Zo kunnen ze een gehele infrastructuur opzetten. Meer weten verdiep je dan eens in een ICT of zakelijk blog.