Ogen laseren: bij welke klinieken kun je terecht?

Het laten laseren van je ogen is in Nederland bij verschillende klinieken mogelijk. Bij het uitzoeken van een kliniek zijn er een aantal punten om rekening mee te houden. Ogen laseren laat je natuurlijk het liefste doen bij een betrouwbare kliniek. Daarnaast spelen de kosten van de behandeling eveneens een rol. Ook is het mogelijk om met het type behandeling rekening te houden. Er zijn voor ogen laseren namelijk diverse behandeltechnieken beschikbaar. Bekijk hier een aantal gerenommeerde klinieken voor ooglaserbehandelingen.

 

Clinic Select

Clinic Select is een van de klinieken waar je op een veilige en voordelige manier je ogen kan laten laseren. In deze ooglaserkliniek staat persoonlijke aandacht voorop en kom je in aanmerking voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek. Een van de kenmerken is dat er meerdere soorten behandelingen beschikbaar zijn. Daardoor is het mogelijk om de ooglaserbehandeling af te stemmen op de individuele situatie. Clinic Select hanteert geen wachtlijst voor ooglaserbehandelingen. Ben je van plan om je ogen te laten laseren, maar weet je niet of een dergelijke behandeling geschikt is? In dat geval is het mogelijk om online een ogentest te doen.

 

Visus Oogkliniek

Visus Oogkliniek biedt eveneens de mogelijkheid om je ogen te laten laseren. Het is een kliniek die veel goede beoordelingen kent en bovendien de laagste prijsgarantie biedt. Daarnaast is er sprake van een levenslange garantie en de kliniek voorziet daarbij in een gratis herbehandeling indien het zicht in de toekomst achteruit gaat. Ook deze kliniek heeft net als Clinic Select een diversiteit aan behandelmethodes beschikbaar. Bijvoorbeeld TransPRK net als IntraLASIK en ReLex SMILE. Er zijn van Visus Oogkliniek meerdere vestigingen in het land, zoals in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch.

 

Eyescan

Eyescan is een kliniek die korte toegangstijden hanteert en voor veilige oogzorg staat. Naast de mogelijkheid om hier je ogen te laten laseren, voorziet de kliniek in behandelingen voor allerlei oogaandoeningen. Je kan bij Eyescan terecht in de ooglaserkliniek voor een ooglaserbehandeling of voor vervanging van je bril in een kliniek voor brilvervangende chirurgie. Er vindt altijd eerst een vooronderzoek plaats om te controleren of je ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Er zijn daarbij twee vooronderzoeken te onderscheiden, namelijk een quickscan en fullscan. Met betrekking tot de behandelmethodes zijn er diverse opties beschikbaar, zoals LASEK SmartPulse, TransPRK SmartSurface en LASIK IntraLase SmartPulse. Het vooronderzoek wijst uit welke behandelmethode voor ogen laseren het meest geschikt voor je is.