Voordelen vanzelf Quooker installatie uitvoeren

Ken je dat gevoel dat je net een mooie aankoop hebt gedaan, betaald en wel, maar er nog niet van mag of kan genieten? Niets is vervelender, vooral als je een mooie aankoop hebt gedaan zoals een Quooker waterkraan en de quooker installatie nog niet wordt uitgevoerd omdat de loodgieter nog geen tijd heeft. Met mooie aankopen als deze is het logisch dat je er zo snel mogelijk van wilt genieten. Gelukkig is het ook niet zo moeilijk om je quooker installatie zelf te regelen. Zo kun je deze op ieder moment gaan gebruiken nadat je hem hebt gekocht.

 

Waarom je je Quooker installatie zo snel mogelijk afgerond wilt hebben

Een Quooker laten installeren is natuurlijk heel makkelijk. Quooker lijkt dus heel goed te begrijpen dat consumenten gewoon niet kunnen wachten om de kraan te gaan gebruiken nadat ze hem gekocht hebben. Logisch want wie wil nu niet zo snel mogelijk een kopje thee kunnen zetten door kokend water direct uit je kraan te tappen Of je eten snel kunnen laten koken en dus geen half uur meer hoeft uit te trekken om in de keuken te staan om te kokkerellen.

 

Voordelen van een Quooker kraan

Een Quooker kraan is ideaal omdat je precies de hoeveelheid water kunt tappen uit de kraan die je nodig hebt. Dit is met de waterkoker natuurlijk niet het geval en als er dan kokend water in de waterkoker blijft zitten kan dit resulteren in kalkaanslag en andere ongemakkelijkheden. Ook voor je energierekening is Quooker ideaal, met name de Quooker combi verbruikt minder dan 50% de energie die een boiler gebruikt. Ideaal want je kunt veel geld besparen en daarvan kun je bijvoorbeeld weer andere leuke Quooker functies kopen zoals de CUBE waarmee je bruisend water kunt tappen.