Alle ingrediënten voor een gezellige avond met vriendinnen

Wordt het weer hoog tijd voor een meidenavond met je vriendinnen? En is het jouw beurt om deze avond te organiseren? Dan kun je hier vast wel wat hulp bij gebruiken. Voor een gezellige meidenavond heb je helemaal niet veel nodig, je hebt immers gezelschap van je beste vriendinnen. Maar toch wil je er iets leuks van maken, en dat snappen we! Daarom zetten we in deze blog een aantal tips voor je op een rijtje hoe je de perfecte meidenavond organiseert.

Kleding, haar en make-up

Vinden jullie het allemaal heerlijk om lekker te tutten en klaar te maken om de deur uit te gaan? Dan is dat een heel goed begin van jullie meidenavond. Neem allemaal wat kleding mee, zodat jullie genoeg keuze hebben. Vooral als jullie allemaal dezelfde kledingmaat hebben, kan het erg leuk zijn om kleding uit te wisselen. Zo kun je een hele nieuwe outfit dragen zonder geld uit te geven! Is er iemand heel goed in haren vlechten? En een ander weer heel goed in het opdoen van make-up? Neem dan de tijd en zorg ervoor dat jullie er allemaal piekfijn uitzien. Nu zijn jullie helemaal klaar om de deur uit te gaan!

WOODSTONE Pizza and Wine

Het is een heel leuk idee om te gaan eten bij WOODSTONE Pizza and Wine. Dit is een restaurant waar je de lekkerste pizza’s kunt eten en de heerlijkste wijnen kunt drinken. Je geniet van een echte restaurantervaring en geweldige service bij WOODSTONE Pizza and Wine. Ook als iemand van jullie vriendinnengroep op haar dieet moet letten of geen gluten mag eten, is er genoeg keuze. En wat heb je nou nog meer nodig voor een gezellige meidenavond dan pizza, wijn en goed gezelschap?

Naar de ijssalon

Nadat jullie hebben genoten van een lekkere pizza, is het heel gezellig om nog even langs de ijssalon te fietsen. Kiezen uit ontzettend veel smaken ijs en een gekke smaak uitproberen is nou eenmaal heel leuk om te doen met je vriendinnen.

Spelletjes

Als jullie weer thuis zijn aangekomen, is het hoog tijd om even lekker te chillen. Als jullie een beetje moe zijn, kun je natuurlijk lekker even een Netflix film opzetten. Maar zijn jullie nog helemaal actief? Dan kan het ook leuk zijn om ouderwets een spelletje te doen. Ga voor een bordspel, 30 seconds of een ander leuk spel wat helemaal bij jullie vriendinnengroep past. 

Pyjama party

Na een leuke avond is het wel zo gezellig als jullie kunnen blijven slapen en dus niet meer allemaal naar huis te hoeven rijden. Het blijft leuk om lekker te kletsen, films te kijken en spelletjes te doen totdat jullie allemaal in slaap vallen. Hoe oud of hoe jong je ook bent, dit zorgt ervoor dat jullie meidenavond helemaal compleet is!