De iPhone XR refurbished koop je mét garantie

Een Refurbished smartphone is net zo betrouwbaar als een nieuwe telefoon. Dat komt omdat een refurbished smartphone, vóór deze te koop aangeboden wordt, eerst grondig is nagekeken. De eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door enkel nieuwe originele onderdelen. Als een refurbished smartphone weer op de markt wordt gebracht is deze zeker zo goed als een nieuwe. Je krijgt op een refurbished smartphone net zo’n lange garantie als bij een nieuw toestel. Dus wil je graag een iPhone XR, maar wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? Ga dan voor een iPhone XR refurbished. De Apple iPhone XR staat bekend om zijn goede kwaliteit en heeft bovendien indrukwekkende specificaties. De refurbished iPhone XR voldoet aan alle verwachtingen, tegen een lagere prijs en met dezelfde garantie.

Wat mag je verwachten van een iPhone XR refurbished?

Met een refurbished iPhone XR, heb je nog steeds een, meer dan prima, toestel met een krachtige A12 Bionic-chip voor het snel laden van websites en apps. De iPhone XR is voorzien van een 12 megapixels camera voor het maken van haarscherpe foto’s of filmpjes. De verbeterde versie van FacedID zorgt voor probleemloze gezichtsherkenning. De camera aan de voorzijde is gemaakt voor het maken van perfecte selfies. De kleuren van het 6.1 inch lcd-scherm passen zich, door True Tone, aan de omgeving aan. Een refurbished telefoon is een telefoon die na een grondige opknapbeurt weer wordt doorverkocht en waarvoor je dan ook een stuk minder betaald. Je krijgt een nieuwe oplader bij je telefoon en bovendien twee jaar garantie.

Al een goed toestel? Kies dan voor Sim Only

Heb je al een goede smartphone? Dan kun je ook kiezen voor een Sim Only abonnement. Je krijgt dan alleen een simkaart (geen toestel). Hiermee ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je voor een abonnement mét toestel kiest. Bij een Sim Only abonnement van Simyo maak je, ook met je Sim Only abonnement) gebruik van het KPN-netwerk. Op dit moment krijg je bij verschillende internetbundels van Sim Only, drie euro korting of tot 5 GB extra. Deze actie geldt voor alle bestaande en nieuwe klanten en je houdt die korting of die extra GB’s tot je je internetbundel zelf aanpast. Je kunt, naast een één- of tweejarig Sim Only abonnement ook een Sim Only abonnement afsluiten dat per maand opzegbaar is. Dit is echter wel duurder dan een jaarabonnement terwijl een jaarabonnement na een jaar, stilzwijgend en automatisch, overgaat in een maandelijks opzegbaar abonnement. Bovendien blijf je, ook na een jaar, nog steeds het goedkopere tarief betalen.