Nieuwe technologie in de Dyson Supersonic

De Dyson Supersonic is een föhn die is voorzien van de nieuwste technologieën van Dyson. Dat begint natuurlijk bij de krachtige V9-motor van Dyson. Deze Dyson motor van de Dyson Supersonic fohn is een stuk krachtiger dan de motor van andere haardrogers en is tegelijkertijd beter voor je haar en je huid. Omdat de motor krachtiger is, is er namelijk minder warmte nodig en beschadigt je haar minder snel door de warmte. De nieuwe opzetstukken van de Dyson Supersonic zijn ook verbeterd ten opzichte van eerdere modellen. Een goede reden dus voor een Dyson Supersonic aanbieding.

 

Voor verschillende haartypes

Met name in het opzicht dat ze beter geschikt zijn voor verschillende typen haar. Iedereen heeft ander soort haar en de Dyson Supersonic speelt daarop in door de opzetstukken. Zo zijn bepaalde stukken beter geschikt voor gevoelige hoofdhuiden en andere stukken weer voor gekruld haar. De opzetstukken van de Dyson Supersonic zijn ook zo gemaakt dat je een deel van je haar kunt drogen en in model kunt brengen, zonder dat de rest van je kapsel in de war raakt.

 

Kleurenopties

Er zijn verschillende kleuren van de Dyson Supersonic föhn. Allereerst zijn er natuurlijk de fuchsia en de violet varianten. Deze vind je in alle Dyson haarstyling producten. Daarnaast kun je ook kiezen voor meer basic en een hele zwarte variant van de Dyson Supersonic nemen. Of kies een andere kleur en ga voor koper. Tot slot is er de limited edition Dyson Supersonic. Deze is blauw met goud van kleur. Meer dan genoeg keuze dus voor jouw Dyson Supersonic föhn.