Snel jouw huis verkopen in Breda

Breda. Ook wel de ‘parel van het Zuiden’ genoemd. Deze gezellige stad is een populaire woonplaats onder studenten, starters maar ook onder gezinnen met kinderen. Aangezien deze stad alle voorzieningen heeft voor ieder soort gezin is het al jaren een gewilde plaats om te wonen. Ben jij gelukkig eigenaar van een woning in Breda en wil je deze verkopen? Lees dan deze tips. Gegarandeerd dat je jouw pareltje binnen no time kwijt bent voor een goede prijs!

Jouw huis verkoopklaar maken

Wil je snel jouw huis verkopen in Breda, dan is het zaak om jouw huis zo snel mogelijk verkoopklaar te maken. Dat betekent opruimen, kapotte zaken repareren en je tuin aan kant maken. Het betekent ook eventueel een neutraal verfkleurtje tegen de muren smeren (dit geldt alleen wanneer je een zeer uitgesproken interieurinrichting hebt, zoals bijvoorbeeld een gotisch-paarse interieurstijl). Dit laatste is dus puur optioneel en is bedoeld om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers.

Zet jouw huis te koop bij een vastgoedmakelaar

Makelaars weten als geen ander hoe ze huizen moeten verkopen. Het is echt een vak apart. Om deze reden kun je jouw woning het beste bij een verkoopmakelaar zoals Bagro Vastgoed te koop zetten. Zij zorgen dat je een goede prijs voor jouw huis krijgt en nemen administratieve zaken met betrekking tot de woningverkoop voor je uit handen. Hierdoor heb jij weer tijd om je op andere belangrijke zaken te concentreren.

Bezichtigingsdag

Een verkoopmakelaar zorgt ervoor dat jouw woning via de juiste kanalen wordt aangeprezen (social media, advertenties, Funda etc.) Zorg er op de bezichtigingsdag voor dat jouw huis er spik en span uit ziet en geef op tijd de sleutels van jouw woning af bij de makelaar zodat deze de bezichtiging goed voor kan bereiden. Lees hier meer tips over hoe je snel jouw huis kunt verkopen.

Laten opbieden of snel verkopen: aan jou de keus

De huidige huizenmarkt is een verkopersmarkt. Heb je meerdere geïnteresseerden voor jouw woning, dan kun je ervoor kiezen om de partijen te laten opbieden tegen elkaar. Je kunt ook jouw woning verkopen aan de partij waar je zelf het beste gevoel bij hebt en die de beste voorwaarden heeft. De keus is aan jou. Vraag hiervoor ook jouw makelaar om advies.