Wat neem je mee op vakantie met een baby?

Wanneer je lekker op vakantie gaat, komen daar heel wat dingen bij kijken. Een van die dingen is: Wat neem je mee voor  je baby? Wij vertellen je wat je echt nodig gaat hebben als je op vakantie gaat met je kleintje, zodat je niks vergeet en lekker kunt gaan genieten van de vakantie. 

Rompertjes

Op warme dagen hoef niet meer dan een rompertje aan te trekken bij je kindje. Rompers van hydrofiel katoen zijn heel fijn. De stof ademend en is dun, dit is dus heel fijn wanneer het warm is. Wanneer je een meisje hebt, zijn er ook leuke romperjurkjes! Hippe Ukkiez heeft hele leuke rompertjes en andere babykleding en zit in Breda. Voor jongens zijn stoere rompertjes met streepjes of een leuke tekst ook een leuk idee. 

Zwemkleding

Zwemkleding is ook iets wat je zeker niet moet vergeten als je op vakantie gaat. Er is veel keuze in verschillende soorten zwemkleding. Je hebt voor jongens zijn er stoere zwembroekjes en voor meisjes kun je kiezen voor een zwembroekje, badpak of bikini. Hoe leuk is een zwembroekje met ruches? Of een badpak met een vrolijk printje? Wist je dat er ook UV zwemkleding en petjes bestaat? Deze beschermt de huid van het kindje tegen de zon, wat heel belangrijk is. 

Zonnebrandcrème

Vergeet je baby op vakantie niet regelmatig in te smeren met een hoge factor. Een tip is om voordat je op vakantie gaat thuis even uit te testen hoe de huid van jouw kindje reageert op de zonnebrand. Zo weet je zeker dat je een goede meeneemt waar de huid van jouw baby goed op reageert. 

Petjes en zonnehoedjes

Veel mensen hebben huidtype 1 of 2. Dit houdt in dat je huid niet goed zonder bescherming tegen de zon kan. Vooral op vakantie pakt de huid van je baby meer zonnestralen mee dan je denkt. Daarom is het belangrijk op je baby goed te beschermen door het dragen van zonnehoedjes, petjes en een zonnebril.