Wat wordt er ontruimd bij een bedrijfspand?

Er zijn meerdere situaties waarbij je als verhuurder een bedrijfspand mag ontruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een faillissement, bij illegaal gebruik of bij een structurele betalingsachterstand van enkele maanden. Het is echter niet toegestaan om zomaar over te gaan op ontruiming. Eerst dient de verhuurder langs te gaan bij een kantonrechter en ook het inschakelen van een deurwaarder is noodzakelijk.

Verplichtingen tijdens het huren

Op het moment dat je een huurovereenkomst sluit, zitten daar verplichtingen aan vast voor zowel de huurder als verhuurder. Het gehuurde pand dient ter beschikking gesteld te worden door de verhuurder en de huurder moet op tijd huur betalen. Wanneer je als huurder zijnde de verplichtingen die in de huurovereenkomst staan vermeld niet nakomt, wordt de huurder het pand uitgezet en worden de spullen weggehaald. Dit gebeurt na het volgen van de eerder genoemde juridische stappen. Wanneer een bedrijfspand wordt ontruimd, zal het vooral gaan om veel afval. Denk hierbij aan kabels, tussenwanden en opslagmateriaal. Spullen die nog te gebruiken zijn worden opgeslagen in een opslagruimte, gedoneerd aan een goed doel of verkocht aan een kringloopwinkel.

Hulp bij het ontruimen

Ben jij een verhuurder en zit je in een situatie waarbij je het pand mag gaan ontruimen? Schakel daar dan de juiste hulp voor in. Laat het kantoor ontruimen door Goedkoop Ontruiming om zo een hoop tijd en energie te besparen. Dit bedrijf biedt ontruiming op maat aan voor een goede en lage prijs. Spullen die in het bedrijfspand staan en nog bruikbaar zijn, worden verkocht aan een kringloopwinkel. Zo hoeft er minder weggegooid te worden en worden mensen die het niet zo breed hebben geholpen. Daarnaast wordt het pand altijd schoon opgeleverd door Goedkoop Ontruiming.

Huurder bedrijfspand

Als huurder van een nieuw bedrijfspand heb jij wellicht hulp nodig bij het verhuizen van alle spullen. Hiervoor kan je Actie Verhuizingen inschakelen, een verhuisbedrijf met een gunstige ligging die allerlei soorten verhuizingen uitvoert. Met ruim tien jaar ervaring zullen ze de verhuizing vlekkeloos uitvoeren terwijl er wordt gedacht aan jouw wensen. Er wordt een duidelijke planning gemaakt om zo efficiënt mogelijk en schadevrij jouw spullen te verhuizen.