Tuinonderhoud voor bedrijven

De eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen, is vaak erg belangrijk en kan doorslaggevend zijn in de keuze om klant van je te worden of niet. Het is niet alleen belangrijk om je bedrijfspand goed te onderhouden, ook de tuin rondom het bedrijf moet goed onderhouden worden. Goed tuinonderhoud zorgt voor een professionele uitstraling. In dit artikel lees je meer over tuinonderhoud voor bedrijven. 

Tuinonderhoud uitbesteden 

Vaak hebben werknemers geen tijd of zin om zichzelf naast hun dagelijkse werkzaamheden voor een bedrijf in te zetten voor het onderhoud van de bedrijfstuin. Toch hechten veel werknemers waarde aan een groene, verzorgde bedrijfstuin waar zij even tot rust kunnen komen of hun lunch kunnen eten. Daarom kan het een goede optie zijn om gebruik te maken van de facilitaire diensten van Ambiance Schoonmaakdiensten. Zij zorgen dan dat al het groen rondom het bedrijfspand goed onderhouden wordt. Hierdoor ziet de bedrijfstuin er het hele jaar door goed uit, waardoor er optimaal gebruik van gemaakt kan worden. 

Welk tuinonderhoud is belangrijk voor bedrijven? 

Het onderhoud van een bedrijfstuin lijkt best wel op het onderhoud van een normale tuin. Vaak nemen hoveniers of onderhoudsbedrijven alle werkzaamheden uit handen. Dit kan op basis van een contract waarin is vastgelegd hoe vaak zij langskomen, of je kunt ook afspreken dat je opbelt wanneer er iets moet gebeuren aan de bedrijfstuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grasmaaien, bomen snoeien, onkruid verwijderen en hagen knippen. Daarnaast kun je ook alle groen geworden terrassen en paden milieuvriendelijk laten reinigen. Hier zal de bedrijfstuin zeker van opknappen en dit zorgt het voor een professionelere uitstraling richting klanten. 

Tuinonderhoud bij jouw bedrijf

Ben je benieuwd naar wat er nodig is om jouw bedrijfstuin een opknapbeurt te geven? Of wil je weten hoe de tuin van jouw bedrijf het best onderhouden kan worden? Dan kan je altijd contact opnemen met Ambiance Schoonmaakdiensten. Naast tuinonderhoud kun je daar ook terecht voor catering, gevelreiniging en andere schoonmaakdiensten.